top of page
Broer en zus

Mijn expertise

Mijn expertise ligt vooral in het werken met contexten en jonge kinderen (bij intake de leeftijd tot en met 10 jaar). Hierbij is het mijn doel inzichten mee te geven over de ontwikkeling van kinderen en hoe je je als ouder beter kunt afstemmen. Samen werken we naar praktische, haalbare veranderingen die we installeren en bijsturen.

“Het aanleren van structuren en strategieën en een efficiënte communicatie tussen gezinsleden creëren een betere gezinssfeer. Ik zorg steeds voor een aanpak die zowel op maat is voor de ouders als voor de kinderen.” 

Moeilijkheden

Dagdagelijkse problemen, slaapproblemen, agressie, ongehoorzaamheid, een zwakke luisterhouding, zindelijkheidsproblemen, pesten of gepest worden, te weinig zelfvertrouwen, een moeilijke communicatie of andere moeilijkheden met de opvoeding van kinderen… Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om opvoedingsproblemen, gedragsproblemen of emotionele problemen: elke situatie en ieder gezin is anders. Een grondige analyse is daarom noodzakelijk. Ik ben gespecialiseerd in de zoektocht naar een aanpak op maat, met de juiste strategieën en structuren. 

Agressief kind
Moeilijjke relaties binnen het gezin

Moeilijke relaties binnen je gezin

Een goede communicatie en structuur binnen het gezin is zeer belangrijk. Als opvoedingscoach aan huis geef ik dan ook graag advies over hoe dit te verbeteren of te veranderen in de gezinssituatie. Daarnaast bied ik een antwoord op je vragen over het oplossen van moeilijke relaties binnen het gezin. 

Vragen over je baby

Een pasgeboren baby… gefeliciteerd! Is die roze wolk nergens te vinden? Een baby betekent niet alleen vreugde, er duiken ook een heleboel vragen op. Dankzij mijn aanpak als opvoedingscoach krijg je een antwoord op maat, met praktische informatie en concreet advies omtrent de opvoeding van je baby.

bottom of page