top of page

De Vleesschauwer Lien - uw opvoedingscoach

Coaching op maat

Gezinnen met grote of kleine gezinsproblemen en algemene opvoedingsvragen kunnen bij De Vleesschauwer Lien voor coaching op maat. Ook leerkrachten en zorgteams die moeilijkheden ondervinden of vragen hebben rond aanpak in de klas of in de opvang zijn bij mij welkom.

Als opvoedingscoach werk ik volgens een duidelijk stappenplan om uw gezinssituatie te analyseren en een oplossing op maat uit te werken. De eerste sessie bestaat uit een kennismakingsgesprek zonder de kinderen. Tijdens dit gesprek worden de vragen en problemen uitgebreid besproken en wordt een beginsituatie opgesteld.

Tijdens de tweede sessie wordt een observatiemoment bij u thuis georganiseerd samen met de kinderen, om zo de specifieke problemen te observeren en de situatie beter in kaart te brengen. Samen met u formuleer ik specifieke doelstellingen en wordt er gezocht naar concrete werkwijzen. Vervolgens kunnen bijkomende sessies voorzien worden

Ik werk uitsluitend op afspraak en de coaching kan zowel bij u thuis (in de provincie Antwerpen) als in mijn praktijkruimte in Brasschaat plaatsvinden. De sessies worden georganiseerd op weekdagen (overdag of ’s avonds) of op zaterdagvoormiddag. Het tarief voor coaching bedraagt € 77 per uur, exclusief eventuele vervoersonkosten. Wenst u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch of via mail een afspraak maken of contact opnemen. Neem ook een kijkje op mijn Facebookpagina!

triplep
bottom of page